Гречка любить одну спецію: як зварити крупу, яка стане шедевром

Треба всього кілька грамів прянощів

Гречка – популярна в Україні крупа, з якої господині готують купу страв. Ця каша буде в рази смачнішою, якщо знати, що саме треба додати.

Перед приготуванням гречку потрібно добре перебрати і кілька разів промити. Далі гречку заливають холодною водою і варять у пропорції 1:2 у посуді товстими стінками.

Як правильно заправляти гречку?

Сіль та інші спеції додаються у гречку на початку приготування. Разом із сіллю в гречку додають гострий перець чилі, куркуму, сушений часник, імбир або цибулю. Однією з найкращих спецій до гречки є кмин. 

Це насіння треба обсмажити в олії і потім додати до гречки, яка закипіла. Можна використовувати кмин і у вигляді порошку.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook