Готуєте капусту, а виходить – риба: Як запекти цвітну капусту, щоб не смажити на сковороді

Дуже смачна і корисна вечеря

Цвітна капуста – корисний дієтичний продукт, який має неповторний смак. Зазвичай її смажать у клярі, але можна приготувати овоч іншим способом і таким чином зробити її не шкідливою для фігури. Адже сама капуста – низькокалорійна.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста — 1 шт.;
  • яйце — 2 шт.;
  • сметана — 4 ст.л.;
  • сир — 50 г;
  • сіль, перець;
  • сухий часник;
  • паприка;
  • олія.

Цвітну капусту вимийте і відваріть цілим суцвіттям у підсоленій воді протягом 7 хвилин.

Яйця, сметану, тертий на крупній тертці сир, сіль, перець, сухий часник, паприку та олію змішайте разом. Це буде соус для капусти.

Цим соусом намастіть суцвіття капусти, трохи розсувайте гілочки, аби соус більше попадав і всередину капусти.

Запікайте капусту при 180 градусах протягом 20 хвилин.

Така капуста виходить зі смаком, схожим на смажений хек. Вона смачна і гаряча, і холодна.

Смачного!

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook