Готуємось до відключень світла. Копійчана тушкованка, яка виручить вас у пошуку перекусу

Продукти коштують геть недорого

Пропонуємо вам приготувати бюджетну тушковану, яку можна просто їсти з хлібом і не розігрівати. Готуйте щонайменше банок 40 і вам не буде страшний жоден блекаут.

Інгредієнти:

  • фарш – 3 кг
  • сало – 2 кг
  • морква – 1,5 кг
  • сіль – 50 г
  • приправа овочева – 50 г
  • перець горошком

До фаршу додаємо перекручену на м’ясорубці моркву. Далі додаємо до маси овочеву приправу, сіль і перець на смак. Все добре перемішуємо.

В банки на дно я кидаємо кілька горошинок чорного перцю, щільно заповнюємо заготовкою і закриваємо кришками.

Дно каструлі застеляю рушником, викладаємо баночки і заливаю водою каструлю доверху, щоб банки були повністю у воді.

Доводимо до кипіння і стерилізуємо 2 години на середньому вогні. 

Виходить дуже смачно і ситно!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook