Готуємо за 20 хвилин смачнющий тортик до чаю (РЕЦЕПТ)

Цей тортик готується дуже швидко. Не потрібно нічого розкачувати, а корж випікається всього 10 хвилин.

Спробуйте, вам сподобається!

Для коржа:

2 яйця;

1 банка згущеного молока;

1 склянка борошна;

сіль;

0,5 ч. л. харчової соди.

1 ст. л. какао - за бажанням.

Крем:

250 г сиру;

250 г вершків;

100 г цукрової пудри;

ванілін.

Глазур:

1 плитка шоколаду;

50 мл вершків.

Збиваємо яйця з сіллю, додаємо згущене молоко і ще раз збиваємо. Додаємо 1 склянку борошна і соду. За бажанням можна додати какао, тоді торт вийде шоколадним.

Форму застеляємо пергаментом, змащуємо маслом. Випікаємо при температурі 175-180 градусів 10 хвилин.

Для крему збиваємо сир до отримання пастоподібної маси, додаємо вершки, збиті вершки з цукровою пудрою. За бажанням можна додати ванілін. Розрізаємо корж на дві частини. Змащуємо кожну частину кремом.

Щоб приготувати глазур, розтоплюємо шоколад на паровій бані або у мікрохвильовій печі, додаємо вершки. Зверху змащуємо торт глазур'ю.

Залишаємо на кілька годин у холодильнику, щоб торт настоявся.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: торт