Гороскоп на 2020 рік

ОВНИ

Найбільша небезпека у 2020 році – це сімейна сварка, яка може привести до розриву відносин. Очікується багато розмов і з'ясування стосунків.  

ТЕЛЬЦІ

У вашому житті може відбутися два неприємних моменти – зрада близької людини та емоційний зрив. Варто присвятити час відпочинку та духовним практикам, щоб не допустити неприємних подій.

БЛИЗНЮКИ

Зірки обіцяють повторення якоїсь ситуації з минулого. Можуть прокинутися старі почуття. Варто взяти себе в руки й знову пройти через випробування, щоб покінчити з ним назавжди.

РАКИ

Астрологи радять переглянути своє оточення, оскільки у ньому є люди, які тягнуть вас назад. У рік Пацюка варто йти своїм шляхом і не жертвувати собою заради чужого благополуччя.

ЛЕВИ

Можлива втрата контролю над життям і відчуття того, що щось важливе йде прямо з-під носа. Реагувати варто жорстко та не втрачати пильності у будь-якій ситуації.

ДІВИ

Представникам цього знаку загрожує емоційне вигорання, адже рік стане періодом нових відкриттів і звершень. Астрологи радять більше відпочивати і не допускати сильних стресів.

ТЕРЕЗИ

Не варто піддаватися на авантюри, адже це потягне за собою низку сумних подій і призведе до погіршення відносин з близькою людиною. Невдачі можуть потягнути за собою проблеми на роботі.

СКОРПІОНИ

Найважче випробування в 2020 році – суперництво на роботі. Рік буде успішним, але до своїх вершин зірки рекомендують йти чесним шляхом і бути обережними у вчинках та висловлюваннях.

СТРІЛЬЦІ

Існує ймовірність стати жертвою шахрайства та потрапити у сумнівну авантюру. Варто звертатися за допомогою до близьких і не довіряти навіть перевіреним людям, які пропонують комбінації з грошима.

КОЗЕРОГИ

Рік буде складним, очікується недобросовісна конкуренція, підкилимні ігри, змови за спиною і непередбачені витрати. Варто подбати про фінансову подушку безпеки та уважно придивлятися до колег.

ВОДОЛІЇ

Очікується період невизначеності, який призведе до серйозних розбіжностей з близькою людиною. Можливо, це знак, що пора рухатися далі та переглянути свої життєві цінності.

РИБИ

Рік у цілому буде вдалим, але він може затьмаритися нестабільністю в особистому житті. Ймовірні різкі перепади від сильних сварок до повної гармонії. Це може призвести до стресу та знесилення, що позначиться й на інших сферах життя. Варто навчитися бачити різницю між любов'ю і токсичними відносинами.

Щасливого Нового року!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп