Горіховий шербет на згущеному молоці (ФОТО)

Солодкий десерт

Горіховий шербет на згущеному молоці виходить особливо ніжним і має приємний карамельно-вершковий смак. Такий десерт порадує ваших гостей.

Вживати такі солодощі треба в міру, тоді ви точно не нашкодите своїй фігурі, а отримаєте задоволення від частування.

Інгредієнти

  • Цукор 500 гр.
  • Згущене молоко 380 гр.
  • Вершкове масло 150 гр.
  • Горіхи за смаком
  • Приготування 150-200 г

Форму для застигання десерту застелити пергаментом, щоб шербет швидко і без проблем відокремився, можна змастити вершковим маслом. На сковороді, сотейнику або у каструлі з товстим дном розтопимо 1 ст. л. цукру до рідкого стану. Коли цукор стане рідким, додаємо згущене молоко. Додаємо в каструлю вершкове масло і перемішуємо масу. Після масла додати цукор, що залишився.

Знову все перемішуємо і готуємо, доки суміш стане карамельного кольору. 

На дно форми для застигання десерту викладаємо частину горіхів. Горіхи ви можете вибрати будь-які, на свій смак, але вони обов'язково повинні бути обсмаженими. Після горіхів викладаємо основну масу. Зверху посипаємо шербет горіхами, що залишилися. Шербет застигає при кімнатній температурі в провітрюваному приміщенні близько 4-5 годин.

Після цього ви можете нарізати його на шматочки і подавати до столу.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook