Горіховий соус із часником: такої фантастики ви ще не куштували! (РЕЦЕПТ)

Цей соус смакує і до м'яса, і до звичайних салатів

Соус з горіхами та часником неймовірно виразний на смак. Саме тому він запам’ятовується. Його можна подавати до курки чи, наприклад, раків. Доречним він буде навіть у салатах з буряків чи огірків.

Спробуйте, ви будете в захваті, обіцяємо!

Інгредієнти:

  • волоський горіх — 250 г
  • білий хліб — 1 скибка
  • часник — 2 зуб.
  • олія — 100 г
  • оцет — 1 ст.л.
  • сіль — до смаку

Приготування:

Очищені горіхи треба добре розтерти у кам’яній ступі. Додайте сюди вимочений та віджатий хліб і тоді додайте часник (на власний розсуд).

Комусь подобається більш гостро, а хтось любить відчувати лише легкий присмак часнику.

Продовжуйте розтирати у ступці, повільно додаючи звичайну олію. В результаті у вас має вийти густа маса. Посоліть, дайте трохи оцту і лимонного соку.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook