Горіхова аджика – пікантна намазка до святкового столу (РЕЦЕПТ)

Смакує з м'ясом

Горіхова аджика - це пікантна приправа, яка поєднує в собі гостроту перцю, аромат зелені та насичений смак волоських горіхів. Вона може бути як заготівлею на зиму, так і свіжою приправою до різних страв.

Інгредієнти:

  • 200 г – червоного гострого перцю
  • 500 г – болгарського перцю
  • 300 г – часнику
  • 50 г – хмелі-сунелі
  • 80 г – солі
  • 50 г – кінзи
  • 50 г – олії
  • 200 г – волоських горіхів

Очистіть від плодоніжок та зерен гострий та болгарський перці. Подрібніть ці овочі з часником у м'ясорубці.

Додайте хмелі-сунелі та пропустіть ще раз через м'ясорубку всю суміш.

Тепер додайте сіль, олію, подрібнені горіхи та кінзу, перемішайте.

Перекладіть аджику в банки та зберігайте їх у холодильнику.

Смакує з м'ясом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook