"Гетьмана" у Рівному показувала знімальна група

Чи сподобався фільм рівнянам, слухайте нижче

Напередодні, 3 листопада, до Рівного завітала знімальна група нового українського фільму "Гетьман". Мешканці та гості нашого міста мали змогу не лише переглянути кінокартину, а й поспілкуватися з режисером та акторами.

Зокрема, режиссер "Гетьмана" Валерій Ямбурський зазнчає, що фільм показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Але головною лінією сюжету є не саме повстання, а трагічна любов Богдана Хмельницького до молодої полячки Гелени:

Всеукраїнська прем'єра фільму відбулася минулого тижня. Картину планують показати у 70 кінотеатрах України, а згодом і на телебаченні.

До слова, на показі у рівненському кінотеатрі практично не було вільних місць. Своїми враженнями від фільму діляться самі рівняни.

Додамо також, що одну з головних ролей, а саме - сина Богдана Хмельницького Тиміша, у фільмі зіграв рівненський актор Станіслав Лозовський. Інтерв’ю з ним у ефірі Радіо Трек можна послухати тут.

Також у студії Радіо Трек спілкувалися з режисером «Гетьмана» Валерієм Ямбурським. Розмову вели Наталка Панфілова та Андрій Осташ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook