Гарячий шоколад вийде кращим, ніж у дорогій кав’ярні: Додайте секретний інгредієнт

Це буде вашим улюбленим напоєм

Рецептів гарячого шоколаду багато, але секрет у всіх один. Важливо вчасно додати один простий та недорогий продукт.

Інгредієнти:

  • чорний шоколад – 70 г;
  • молоко – 450 мл;
  • молочний шоколад – 30 г;
  • вершки 33% – 75 мл;
  • мелена кориця – 1/4. ч. ложки;
  • сіль – 1 щіпка;
  • маршмелоу – 1 жменька.

Підігрійте у сотейнику 150 мл молока, але до кипіння не доводьте. Знімаємо з плити і додаємо до неї натертий гіркий та молочний шоколад. Перемішуємо до консистенції пасти. Шоколад має повністю розтопитися.

Вливаємо в сотейник молоко і вершки, що залишилися. Додаємо корицю і наш секретний інгредієнт – сіль. Саме вона посилить і відтінить смакову та ароматичну палітру напою.

Підігріваємо, постійно помішуючи, але не доводимо до кипіння!

Розлийте гарячий шоколад по чашках і прикрасьте дрібним маршмеллоу.

Джерело: vkusno

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook