Гарячі канапки з грибами та бринзою (РЕЦЕПТ)

Інгредієнти:

  • печериці - 150 г
  • бринза - 120 г
  • зелень (базилік або кріп з петрушкою) - пів пучка
  • часник - 2 зубчики
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • зелень кропу
  • хліб

Бринзу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см. Печериці помити, обсушити і порізати невеликими шматками. Зелень разом з часником перетерти в ступці, потім додати олію і перемішати. Також можна скористатися блендером.

Гриби трошки обсмажити на олії. В окремій мисці змішати сир, гриби й перетерту зелень з часником. На скибки хліба викласти отриману суміш.

Канапки помістити на решітку і запікати у заздалегідь розігрітій до 200 °С духовці приблизно 10 хв. 

Гарячі канапки з грибами та бринзою готові.

 

Смачного!

Джерело: smachno.in.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook