Гарячі канапки з грибами та бринзою (РЕЦЕПТ)
Інгредієнти:
- печериці - 150 г
- бринза - 120 г
- зелень (базилік або кріп з петрушкою) - пів пучка
- часник - 2 зубчики
- оливкова олія - 1 ст. л.
- зелень кропу
- хліб
Бринзу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см. Печериці помити, обсушити і порізати невеликими шматками. Зелень разом з часником перетерти в ступці, потім додати олію і перемішати. Також можна скористатися блендером.
Гриби трошки обсмажити на олії. В окремій мисці змішати сир, гриби й перетерту зелень з часником. На скибки хліба викласти отриману суміш.
Канапки помістити на решітку і запікати у заздалегідь розігрітій до 200 °С духовці приблизно 10 хв.
Гарячі канапки з грибами та бринзою готові.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ