Фірмовий салат Калейдоскоп: треба мінімум простих продуктів і виходить яскрава феєрія

Підійде на свята і застілля

Салат Калейдоскоп – незвичайна та яскрава страва для святкового столу. У цьому салаті, крім смаку, дуже важливе поєднання кольорів інгредієнтів. Нарізані продукти різних кольорів викладаються на круглу тарілку окремо, складаючи гарну ілюстрацію, схожу на картинку калейдоскопа.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350 г
  • Огірок – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Консервована кукурудза – 200 г
  • Зелена цибуля – 30 г
  • Сметана – 250 мл
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – на смак
  • Чорний мелений перець – на смак
  • Яйце куряче – 3 шт
  • Молоко – 50 мл
  • Сіль – 2 щіпка

Яйця вбийте в глибоку миску, влийте молоко, посоліть і збийте вінчиком до однорідності. З цієї суміші посмажте кілька млинців.

Потім наріжте їх смужками.

Огірки промийте, наріжте тонкою соломкою.

Солодкий перець очистіть усередині від насіння і прожилок, промийте, також наріжте соломкою.

Куряче філе відваріть і наріжте соломкою.

Викладіть всі продукти окремими секціями на тарілці і в центр покладіть сметанний соус.

Для нього змішайте сметану, подрібнений часник та спеції.

Салат подайте на стіл у такому вигляді, а потім перед гостями акуратно перемішайте.

Важливо!

Для цього салату варто брати широку тарілку і не викладати забагато продуктів, аби зручно було перемішувати. Якщо вам треба більше салату, краще розділіть на дві тарілки і спочатку гостям подайте одну, а потім іншу.

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook