Фаршировані гриби: апетитна й ситна страва (РЕЦЕПТ)

Фаршировані гриби можуть бути закускою на святковому столі або повноцінною повсякденною стравою.

Поєднання грибного аромату і смачної начинки робить її дуже популярною святковою закускою.

Гриби фаршировані з куркою і сиром

  • Великі печериці або інші гриби – 400 г.
  • Куряче філе - 1 штука.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука.
  • Сметана 20% - 3 столові ложки.
  • Рослинна олія - 3 столові ложки.
  • Сіль, чорний перець - на свій смак.
  • Лавровий лист - 1 штука.

Гриби промити, видалити ніжку, викласти на змащений маслом пергамент. Курку варити 20 хв. На початку варіння додати в бульйон лавровий лист.

Цибулю дрібно нарізати й підсмажити до золотистого кольору на слабкому вогні. Філе витягнути з води й охолодити, нарізати маленькими шматочками, змішати з цибулею. Додати до суміші сметану, сіль, перець, смажити приблизно 5 хв на сковорідці. 

Начинку викласти у капелюшки грибів. Зверху посипати тертим сиром. Випікати 25 хв при температурі 150 градусів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook