Дружина Білла Гейтса вирішила «пошантажувати» його Епштейном та «малолітніми німфами»? (ФОТО)

Мільярдер теж літав на «острів оргій», але…

У неділю, 9 травня, з'ясувалося, що Мелінда Гейтс почала говорити зі своїми адвокатами про можливе розлучення з Біллом Гейтсом ще з жовтня 2019 року. Того ж місяця New York Times повідомила, що Білл Гейтс кілька разів зустрічався з Епштейном і одного разу затримався в його будинку в Нью-Йорку.

Мелінда стверджує, що вже тоді її шлюб був «безповоротно розбитий», повідомляє The Wall Street Journal.

Тоді, у 2019 році, відкрилося, що Білл Гейтс літав з Епштейном на літаку Епштейна з Нью-Джерсі в Палм-Біч, штат Флорида, ще в 2013 році – через чотири роки після того, як Епштейн відбув покарання за ґратами за сексуальні домагання до неповнолітньої особи (до 18 років).

Мелінда тепер стверджує, що була занепокоєна стосунками свого чоловіка з педофілом ще з 2013 року, однак, деякі коментатори зауважують, що все це нагадує нині спроби з боку команди юристів Мелінди Гейтс шантажувати таким чином Біла Гейтса, аби той не надто опирався укладенню угоди про розлучення.

Зазначається, проте, що в жовтні 2019 року New York Times дійсно повідомляло, що Білл кілька разів зустрічався з Епштейном і одного разу затримався у  його будинку в Нью-Йорку.

 

Тоді прессекретар Гейтса заявила, що всі ті зустрічі були зосереджені на благодійності.

ДОВІДКОВО

У своїй заяві про розлучення Білл та Мелінда Гейтс чітко заявляють, що у них немає і не було передшлюбної угоди, але в газетах неодноразово згадується «угода про розлучення», яка розділить їхнє майно.

Контракт про розлучення або угода про розлучення є юридично обов'язковим документом, який складається парами, що розлучаються, до їх розлучення, і в якому вони домовляються про те, як розділити все спільно набуте, включаючи й питання опіки над дітьми та доступ до них, борги та майно.

Такі контракти регулюються договірним законодавством, що означає, що будь-яка зі сторін може подати позов проти іншої за порушення договору, якщо угода порушена.

Укладення та підписання подібної угоди дозволяє подружжю розділити свої активи за взаємною згодою, а не звертатися до суду.

 

Для пересічної пари це означає економію грошей на оплату послуг адвокатів.

 

Для Білла та Мелінди Гейтс це дозволяє уникнути тривалого публічного процесу, під час якого, можливо, були б розкриті подробиці про їхнє приватне життя та майно.

Однак, угода про розлучення не обов'язково є остаточною, і суддя може її скасувати, якщо вважатиме, що контракт несправедливий щодо причетних дітей, несправедливий до одного з партнерів або якщо один із партнерів не розкрив повністю свої активи або заробіток, на які треба поширити дію розподілу.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook