Яскравий салат з буряка і фети – «Тиха розкіш»: неймовірне поєднання 4 інгредієнтів

Приготуйте на свято

До свят завжди хочеться приготувати щось смачненьке і оригінальне. Таким є салат з буряка, який зовсім не дорогий. Головне зробити смачну заправку – вийде неперевершено і корисно.

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт
  • Мандарини – 2 шт
  • Горіх грецький – 50 г
  • Фета – 70-100 г
  • Оливкова олія – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Сіль – на смак
  • Цукор – 0,5 ч.л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Французька гірчиця – 0,5 ч. л.
  • Спеції

Буряк зварити або запекти, очистити і нарізати кубиком.

Горіхи підсмажити і дрібно порубати ножем, але не блендером.

Мандарини очистити і нарізати часточки довільно.

Готуємо соус. Рідкий мед змішуємо з олією, соєвим соусом, гірчицею, орегано чи італійськими травмами, сіль і цукром.

Змішуємо буряк, мандарини, горіхи з соусом і викладаємо на тарілку.

Фету нарізати кубиком і викласти на салат.

Смачного!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook