Достойний обман, який захочеться повторити: баклажани зі смаком грибів за 20 хв (РЕЦЕПТ)

Дуже смачна і ситна страва, ще й проста у приготуванні

Смажені баклажани можна перетворити у смажені гриби На смак заміни не відчутно, а для шлунка виходить менш «напряжно».

Ця страва стане чудовим доповненням до будь-якого прийому їжі, адже такі баклажани «як гриби» можна намазати на бутерброд, додати до пюре чи просто з’їсти зі шматочком ароматного свіжого хліба.

Інгредієнти:

  • баклажани (середні) - 3 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • сметана - 4 ст. л.
  • сіль - 1 ч.л.
  • олія - для смажіння
  • спеції та зелень - до смаку

Приготування:

Баклажани миємо і ріжемо кубиками, засипаємо сіллю й лишаємо на 10 хв, аби зникла притаманна цьому овочу гіркота.

В цей час розігріваємо сковороду з олією.

Першими смажитися закидаємо саме баклажани, тоді до них додаємо нарізану кубиками цибулю та спеції, а буквально через 5 хв – сметану.

Страва однаково добре смакує як гарячою, так і холодною

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook