Домашній плавлений сир «а-ля Янтар»: як легко зробити ідеальну намазку на бутерброди

До того ж з натуральних продуктів

Бутерброди з сиром – найпопулярніша закуска на застіллях. На жаль, часто недобросовісні виробники додають у крем-сири багато шкідливих добавок. Аби з’їсти корисний продукт, можна приготувати плавлений сир самостійно і він буде схожий на «Янтар».

Інгредієнти:

  • 500 г - кисломолочного сиру – 5 або 9%
  • 100 г - вершкового масла
  • 1 - яйце
  • 1 ч. л. - солі
  • 1 ч. л. - соди
  • суміш трав прованська
  • в’ялені томати – за бажанням

У мисці треба об‘єднати усі інгредієнти, подрібнити блендером. Важливо, щоб вершкове масло було кімнатної температури.

Поставте масу на водяну баню, постійно помішуючи варити 10-15 хвилин.

Якщо бачите, що крупинки ще лишились – перебити занурювальним блендером ще раз.

Додайте спеції на смак і поставте суміш для стабілізації у холодильник на кілька годин. Потім смакуйте сир із хрустким підсмаженим хлібом.

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook