Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі

Спробуйте насолодитися новим смаком улюбленої страви

Пропонуємо вам приготувати нову варіацію дерунів. Такий рецепт запропонувала авторка кулінарного YouTube-каналу «Кулінарні рецепти від Надії». Вони виходять смачними, соковитими, мають хрумку скоринку і, найголовніше, готуються без борошна.

Інгредієнти:

  • м'ясний фарш – 400 г
  • цибулина – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • зубчик часнику – 2 шт.
  • приправа до м'яса – 1 ч. ложка
  • картопля – 1 кг
  • крохмаль від картоплі – за бажанням
  • сіль та перець – на смак

Візьміть фарш, додайте до нього яйце, натерту половину цибулі та подрібнений зубчик часнику, додайте приправу до м'яса, перець та сіль.

Ретельно перемішайте і залиште, щоб фарш просочився ароматом.

За цей час натріть на терці сиру картоплю, відіжміть в окрему ємність рідину з неї.

Крохмаль, який осів на дні ємності, додайте до фаршу. Ще раз ретельно перемішайте.

До картоплі натріть другу половину цибулі, поперчіть і посоліть.

Розігрійте олію на сковороді, викладайте столовою ложкою картопляну масу, зверху ложку фаршу і ще один шар картопляної маси.

Смажте по 4 хвилини з кожного боку. Після того, як перевернете деруни, накрийте сковорідку кришкою і зачекайте ще 1 хвилину.

До столу подавати зі сметаною.

Смачного!

Джерело: tsn.ua/food

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook