Дізнайтеся, як виглядає Ваша темна сторона

Пройдіть 3-хвилинний тест

Якою хорошою людина не була б, у неї завжди знайдуться як позитивні, так і негативні риси характеру. Для того, аби дізнатися, яка темна сторона є у Вас, пройдіть тест.

Погляньте на зображення. Яке зображення кактуса Вам найбільше припало до душі?

Авторитарність. Ви не вмієте програвати. Заради того, аби залишитися у програші, Ви готові піти «по головах» навіть близьких людей. Крім того, Ви досить агресивно реагуєте на відмову.

Жадібність. Ви не будете займатися справою, яка не принесе Вам вигоду.  У будь-якій ситуації Ви намагаєтеся знайти для себе плюси.

Балакучість. Комунікабельність це добре, але в цьому треба знати міру. Надто балакучі люди не завжди  думають про те, що та коли говорять. Вони також не відмовляться попліткувати.

Легковажність. Ви безвідповідальна людина, тому інші ставляться до Вас з обережністю та рідко просять виконати якесь завдання.

Вульгарність. У вас немає почуття збалансованості між вульгарністю та неординарністю. Найчастіше це проявляється не тільки  у Ваших життєвих орієнтирах, а й у зовнішньому вигляді.

Цікавість. Цю рису характеру часто плутають з допитливістю, однак варто пам’ятати, що це різне. Ви часто допитуєтеся про чуже життя. Це просто нездорова схильність знати про все та всіх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook