Дієтичний салат «Ніколь»: можна їсти хоч серед ночі! (РЕЦЕПТ)

Дуже смачний і, на диво, ситний

Як зауважують автори рецепта, у 100 г цього салату – всього 130 ккал, тож це прекрасний варіант вечірнього перекусу

Інгредієнти:

  • куряче філе – 200-250 г
  • горошок (консервований або заморожений) – 100 г
  • морква сира – 80 г
  • сир твердий – 100 г
  • йогурт натуральний 3,3% – 110 г
  • гірчиця, сіль, перець – до смаку

Приготування:

Відварюємо куряче філе у підсоленій воді і розбираємо його на волокна. Можна також нарізати м’ясо соломкою.

Поміщаємо м’ясо у глибоку миску, додаємо горошок, а тоді – натерту на великій терці сиру моркву і натертий сир.

Для смачної і нетипової заправки змішуємо гірчицю зі сметано.

 

Якщо треба – приперчуємо та підсолюємо

Заправляємо салат соусом, добре все вимішуємо.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook