Десерт буде готовий за десять хвилин: домашній шоколад за цим рецептом просто розтане в роті

Такий шоколад не тільки смачний, а й корисний

Хоч магазинні цукерки отримати легше, домашні смаколики завжди виходять корисніше.

Пропонуємо вам приготувати домашній шоколад. Готувати його – одне задоволення, а їсти – тим паче! До того ж ви будете знати, з чого приготували десерт, там немає ніякої «хімії».

Інгредієнти:

  • молоко сухе незбиране — 270 г;
  • цукор – 180 г;
  • масло вершкове – 120 г;
  • вода – 100 мл;
  • какао-порошок – 50 г;
  • волоський горіх, фундук, родзинки кишмиш — за бажанням.

Змішати сухе молоко із какао до однорідного стану.

Закип’ятити воду, додати цукор. Додати вершкове масло.

Вилити сироп у суміш із молока і какао, додати подрібнені лісові горіхи, волоські горіхи або родзинки на свій смак. Перемішати все до однорідного стану.

Вилити нашу заготовку у форму, розрівняти та поставити шоколад у холодне місце до повного застигання.

Смачного!

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook