Деруни з картоплі, яку не треба терти. Рецепт від шефа Клопотенка

Готувати деруни ще ніколи не було так просто!

Усі, хто хоч раз готував класичні деруни, знає, що картоплю треба терти на тертці. А це непроста справа, особливо, якщо потрібно пригостити велику компанію

Втім, можна значно спростити цей процес. Простим методом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія соняшникова – для смаження

Приготування:

Очистьте картоплю і цибулю. Поріжте овочі на шматки і перекладіть в чашу блендера. Додайте яйце та перебийте до однорідної маси.

Перекладіть картопляно-цибулеву масу в миску, додайте борошно, посоліть і поперчіть собі до смаку й одразу починайте смажити деруни.

Найкраще смакують, звісно ж, зі сметаною

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook