День Святого Валентина: що НЕ варто дарувати своїй половинці (ФОТО)

Кажуть, такі подарунки можуть накликати біду

14 лютого – чудовий шанс продемонструвати половинці глибину своїх почуттів, влаштувавши коханій людині свято.

В цей день хочеться здивувати свою половинку подарунком. Однак, згідно з повір’ями, є речі, які не можна дарувати 14 лютого, бо вони можуть призвести до швидкого руйнування стосунків.

Що не варто купувати для подарунка на День закоханих?

Гострі предмети (ножі, виделки)

На гострих предметах є негативна енергія. Ви можете накликати на людину невдачу. А разом із тим і на свої стосунки з нею.  

Кімнатні капці

Думаєте, що пухнасті капці можуть стати відмінним подарунком на День Святого Валентина? Забобон каже, що якщо подарувати коханій людині капці, то він або вона піде.

Прикраси з перлів

Згідно з повір'ям, перли символізують сльози вдів і сиріт. Тому такий подарунок привертає хвороби, втрати та сльози. 

Алкоголь

Прикмети кажуть, що подарований алкоголь забирає у людини здоров'я. Краще зробіть романтичну вечерю і купіть пляшку вина.

Чоловіча білизна

Також не можна дарувати, адже згідно із забобонами, чоловік піде «на ліво».

Шарф

Здавалося б, такий потрібний предмет гардероба - і не можна. Однак подарувати шарф символізує швидку розлуку з коханою людиною. Краще запишіться на майстер-клас з в'язання, нехай він купить вам пряжу, а ви зв'яжете шарф самостійно.

Фотографії

Це чергова погана прикмета.  Подарунок у вигляді спільної фотографії або колажу обіцяє розставання або розлуку. Просто купіть фоторамку, а фото виберіть разом.

Годинник

Годинник або до розлуки, або до того, що коханий чи кохана буде зраджувати. Річ у тому, що ремінець годинника охоплює зап'ястя, а там добре промацується пульс. А пульс має пряме відношення до серця. Ось і виходить, що серце на повідку, з якого хочеться вирватися.

Косметика для ванни

Забобон каже, якщо подарувати чоловікові або жінці косметику для ванни, то людина «змиється» з вашого життя.

Рушник

Подарований рушник може призвести до розставання. Однак можна знайти вихід – купити два рушники, для себе і для другої половинки.

Джерело: Сьогодні

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook