Ця фантастична закуска зі звичайного буряка пасує до всього (РЕЦЕПТ)

Такого салату ви ще точно не готували!

Інгредієнти:

  • буряк – 600 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • оцет 9% – 2 ст.л.
  • коріандр – 1 ч.л.
  • перець чорний мелений – ½ ч.л.
  • часник – 2 зуб.
  • олія соняшникова – 60 мл
  • насіння кунжуту

Приготування:

Сирий буряк чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, додаємо сіль, ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хв, щоб буряк пустив сік.

За цей час готуємо маринад. Беремо цукор, оцет, мелений коріандр, чорний перець і часник, натертий на дрібній тертці або пропущений через прес. Усі інгредієнти добре перемішуємо.

Додаємо маринад у буряк і заливаємо зверху гарячою олією. Ретельно все перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 год.

Посипаємо буряк підсмаженим кунжутним насінням.

До речі, можна додати ще й смажену цибулю - так ви отримаєте новий цікавий смак!

Джерело: Школа Життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook