СМАК. Чорні спагеті зі спаржею та креветками (РЕЦЕПТ)

Яскрава страва

Сьогодні пропонуємо рецепт чорних спагеті зі спаржею та креветками за рецептом італійських кухарів.
Креветки, спаржа і кабачки - це кулінарна класика, в якій поєднуються рибні продукти з овочами.

У цьому рецепті використовуються чорні спагеті, тобто ті, які отримують шляхом поєднання чорнил каракатиці з борошном грубого помелу.

З органолептичної точки зору чорнила каракатиці підсилюють смак моря, а з естетичної точки зору спагеті, чорні і блискучі, створюють гарний хроматичний контраст з рожевими креветками і зеленню спаржі.

Інгредієнти

  • 360 г чорних спагеті
  • 500 г хвостів креветок
  • 500 г зеленої спаржі
  • 1 біла цибулина
  • оливкова олія першого віджиму
  • зелена цибуля
  • червоний перець, не надто гострий
  • сіль за смаком

Очистіть спаржу і видаліть тверду та волокнисту частину. Наріжте стебла кільцями і залиште верхівки цілими. Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі і пасеруйте її з 4-5 столовими ложками олії в сковороді з високими бортиками. Додайте спаржу, посоліть, додайте склянку гарячої води. Готуйте в закритій сковороді 10 хвилин.

Очистіть креветки і покладіть їх до спаржі. Також додайте свіжий червоний перець, нарізаний скибочками. Готуйте ще три-чотири хвилини. Додайте нарізану зелену цибулю.

Зваріть спагеті в підсоленій воді, злийте воду і перекладіть їх у сковороду. Протушкуйте усе разом протягом хвилини, щоб змішати інгредієнти.

Смачного.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook