СМАК. Чорні спагеті зі спаржею та креветками (РЕЦЕПТ)
Яскрава страва
Сьогодні пропонуємо рецепт чорних спагеті зі спаржею та креветками за рецептом італійських кухарів.
Креветки, спаржа і кабачки - це кулінарна класика, в якій поєднуються рибні продукти з овочами.
У цьому рецепті використовуються чорні спагеті, тобто ті, які отримують шляхом поєднання чорнил каракатиці з борошном грубого помелу.
З органолептичної точки зору чорнила каракатиці підсилюють смак моря, а з естетичної точки зору спагеті, чорні і блискучі, створюють гарний хроматичний контраст з рожевими креветками і зеленню спаржі.
Інгредієнти
- 360 г чорних спагеті
- 500 г хвостів креветок
- 500 г зеленої спаржі
- 1 біла цибулина
- оливкова олія першого віджиму
- зелена цибуля
- червоний перець, не надто гострий
- сіль за смаком
Очистіть спаржу і видаліть тверду та волокнисту частину. Наріжте стебла кільцями і залиште верхівки цілими. Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі і пасеруйте її з 4-5 столовими ложками олії в сковороді з високими бортиками. Додайте спаржу, посоліть, додайте склянку гарячої води. Готуйте в закритій сковороді 10 хвилин.
Очистіть креветки і покладіть їх до спаржі. Також додайте свіжий червоний перець, нарізаний скибочками. Готуйте ще три-чотири хвилини. Додайте нарізану зелену цибулю.
Зваріть спагеті в підсоленій воді, злийте воду і перекладіть їх у сковороду. Протушкуйте усе разом протягом хвилини, щоб змішати інгредієнти.
Смачного.
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ