Чому не можна виганяти кішку, яка сама прийшла у ваш дім

Що віщує пухнаста гостя на порозі вашого дому

Приносить щастя

Існує думка, що кішки вміло розпізнають енергетику, що виходить від людини і простору, тому приходять тільки туди, де їм затишно і спокійно. І найчастіше не з порожніми лапками: у них можуть бути успіх, зміни на краще і благополуччя.

Щоб утримати все це у своєму домі, потрібно як слід зустріти гостю. В ідеалі, звичайно, дати притулок. Якщо це не можливо, то хоча б напоїти і нагодувати кішку.

 

Відводить біду

Згідно з іншою поширеною версією, кішки заглядають до тих, до кого ось-ось має нагрянути нещастя. У такому випадку тварина фактично стає живим муркотливим оберегом і позбавляє своїх новоспечених господарів від потенційних неприємностей.

Також прийнято вважати, що коти йдуть з дому, коли успішно справляться зі своєю відповідальною і благородною місією: відвести біду.

Хоче вилікувати

Кішки відчувають хворобу і навіть лягають на хворе місце, щоб прийняти удар на себе і позбавити людину недуги.

Передає послання

Іноді кішки беруть роль посланців, запевняють містики. Померлі люди з їхньою допомогою дають знати про себе рідним та близьким. Новина при цьому знаменує собою не попередження про щось погане або скаргу на власні страждання в іншому світі, а, навпаки, втіху.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook