Чому не можна виганяти кішку, яка сама прийшла у ваш дім

Що віщує пухнаста гостя на порозі вашого дому

Приносить щастя

Існує думка, що кішки вміло розпізнають енергетику, що виходить від людини і простору, тому приходять тільки туди, де їм затишно і спокійно. І найчастіше не з порожніми лапками: у них можуть бути успіх, зміни на краще і благополуччя.

Щоб утримати все це у своєму домі, потрібно як слід зустріти гостю. В ідеалі, звичайно, дати притулок. Якщо це не можливо, то хоча б напоїти і нагодувати кішку.

 

Відводить біду

Згідно з іншою поширеною версією, кішки заглядають до тих, до кого ось-ось має нагрянути нещастя. У такому випадку тварина фактично стає живим муркотливим оберегом і позбавляє своїх новоспечених господарів від потенційних неприємностей.

Також прийнято вважати, що коти йдуть з дому, коли успішно справляться зі своєю відповідальною і благородною місією: відвести біду.

Хоче вилікувати

Кішки відчувають хворобу і навіть лягають на хворе місце, щоб прийняти удар на себе і позбавити людину недуги.

Передає послання

Іноді кішки беруть роль посланців, запевняють містики. Померлі люди з їхньою допомогою дають знати про себе рідним та близьким. Новина при цьому знаменує собою не попередження про щось погане або скаргу на власні страждання в іншому світі, а, навпаки, втіху.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень