Мешканці Рівного скаржаться на черги у поліклініках міста (ФОТО)

Роблять це у соцемрежі Фейсбук

Тему порушила рівнянка Наталія Пивовар:

У нашій групі дуже багато лікарів, цікаво почути вашу думку. Мене завжди цікавило, невже немає можливості уникнути настільки великих черг? Тим більше в дитячих поліклініках, адже маленькі дітки не мають терпіння та сил годинами стояти в черзі!Час - це найцінніше, що є у кожного із нас!

І жінка виклала фото з дитячої полікілінки №1 Рівного: 

Нижнє фото жінка прокоментувала так:

Хлопчик біля мене вже годину сидить, добре, що є телефон))) скоріше час проходить)))

Наталію Пивовар підтримали й інші користувачі соцмережі:

 Юрій Макар Це майже у всіх поліклініках через дрібницю якусь проведеш, мінімум, півдня, а якщо хвороба, то захворієш і ще більш!!! Черги можна взагалі позбутись, но не нужно. Це одна зі складових корумпованості медзакладу ...))))

Paul Silkovskyi Проблема тут не лише в часі, а ще й у тому, що під дверима сидять хворі діти. І мають усі шанси "нагородити" одне одного і захворіти ще більше. Вирішити цю проблему не так складно, але справа не лише в поліклініці. Частину проблеми створюють чи підтримують самі пацієнти.

Anna Lubchenko Але і деколи паціенти просять знайомих лікарів чи мед.персонал провести до того чи до іншого лікаря без черги. Я рахую тут вина лікаря який проводить без черги і того лікаря який приймає. Кажу не за всіх. Нещодавно була в обласній, то невролог приймала суто по талонах- живу чергу непропускала.

Tereza Markovna Електоронна черга в неті та реєстратурі. Для місцевих і немісцевих - лишати телефон для повідомлення про прийом для нього на дату і час. Зарплати лікарям пропорційно від прийнятих пацієнтів. Обидві сторони мають притримуватись графіку. В разі форс мажорних обставин повідомляти пацієнта-лікаря (цим і має займатись реєстратура). Це із мрій (а також із почутого про те, як там, за кордоном)))

Радіо Трек: НОВИНИ

Мирослава Опанасик Радіо Трек
Поширити в Facebook