Цей салат стане традиційним на святковому столі до Великодня: готується швидко і з’їдається вмить

Напрочуд легкий рецепт

Весняний салат за цим рецептом водночас свіжий, соковитий і ситний. Інгредієнти в ньому вдало поєднуються між собою. Такий салат першим розлетиться зі святкового столу.

Інгредієнти:

  • копчена ковбаса – 300 г;
  • яйця – 2 шт;
  • редис – 150 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • зелена цибуля – 30 г;
  • сіль, перець, майонез на смак.

Яйця потрібно завчасно відварити і охолодити.

Ковбасу ріжемо соломкою, яйця нарізаємо дрібним кубиком, зелену цибулю дрібно кришимо, а твердий сир тремо на крупну тертку. Редис можна нарізати тонкою соломкою, або натерти на крупну тертку.

Беремо миску, в якій будемо подавати салат, і викладаємо інгредієнти шарами. Першим шаром йде нарізана ковбаса, її треба змастити майонезом.

Далі викладаємо шар зеленої цибулі, злегка присолюємо її і також змащуємо майонезом.

Наступним шаром викладаємо яйця. Їх треба присолити, додати трішки перцю і зробити сіточку з майонезу.

На яйця викладаємо сир і також змащуємо його майонезом.

Останнім інгредієнтом викладаємо редис і рівномірно розподіляємо.

Салат можна прикрасити гілочкою кропу, чи зеленою цибулею.

Готовий салат відразу подаємо до столу і смакуємо свіжим та яскравим смаком.

Смачного!

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook