Це останній день народження путіна: Політолог сказав, чого чекати завтра  

Спонсорами цього дня будуть ЗСУ (с)

Завтра, 7 жовтня, очільник кремля владімір путін святкуватиме свій день народження. Йому має виповнитися 70 років.

Політолог Микола Давидюк розповів, що цей день стане найгіршим у житті російського диктатора, повідомляє 24канал

Експерт зазначив, що російські війська не зможуть окупувати місто Бахмут, яке могли готувати як «подарунок» до дня народження глави путіна.

Бахмут тримають хлопці з 93-ї бригади й росіянам його ніколи не взяти. Щодо дня народження путіна – це найгірший день в історії. Це його останній день народження. Я сподіваюсь, що завтра нобелівський комітет не підведе й народ України отримає Нобелівську премію, – каже Микола Давидюк.

За його словами, може вийти ситуація, коли «до 70-річчя путіна Україна не мала жодної Нобелівської премії, а на його день народження отримає 45 мільйонів».  

Це буде найкрутіша відповідь України путіну. Нобелівська премія миру – найвища політична нагорода у світі, крутішої немає. Я більш ніж впевнений, що завтра українці її отримають. Українці будуть нобелівськими лауреатами миру, тому що ми несемо у світ політичне лідерство та правду, тому що боремось за неї, вмираємо за неї та вбиваємо за неї.

 

А путін буде забутий, тому що це просто примітивний автократичний покидьок, який намагався здобути якісь результати на наших тілах, костях й на нашій крові. Цього всього не вийде, позаяк ми виживаємо, ми перемагаємо, ми боремося, – додав експерт.

Політолог також переконаний, що своє 70-річчя путін святкуватиме «у бункері з трьома своїми олігархами».

Навіть Кабаєва полетить до Швейцарії, щоб його не бачити. Я думаю, що це буде найгірший день народження в його житті, і спонсорами цього дня будуть ЗСУ, – зауважив Микола Давидюк.

У Генштабі зауважили, що росіяни мають прив'язку до дат, тому можуть обстріляти Україну як символічний «подарунок» главі кремля, повідомляє РБК-Україна

Враховуючи прив'язливість нашого противника до сакральних дат, а ми пам'ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що противник буде таке робити і на день народження свого вождя, – зауважив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

У цей день українцям варто бути обережними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook