Бюджетна закуска на Новий рік: чим нафарширувати яйця, щоб було «не як завжди» (РЕЦЕПТ)

Незвичайна начинка для традиційної святкової страви

Фаршировані яйця – елементарна домашня закуска, яку можна готувати як на щоденний, так і на святковий стіл. Причому цю смакоту можна зробити з найрізноманітнішими начинками: плавленим сиром, часником, тунцем, печінкою, шпротами чи крабовими паличками.

Наприклад, фудблогерка Наталія Пархоменко (Natasha Parkhomenko) поділилася рецептом фаршированих яєць з крабовими паличками та майонезом. Усе дуже просто, а головне – смачно, бо продукти чудово між собою поєднуються!

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.
  • крабові палички – 1 пачка
  • свіжий огірок – ½ шт.
  • консервована кукурудза
  • зелена цибуля
  • майонез
  • сіль, перець

Приготування:

Спершу потрібно подрібнити крабові палички, огірок та зелень.

Яйця заздалегідь відварити, очистити й порізати навпіл, відділити білки від жовтків.

Жовтки - натерти на тертці, додати до них крабові палички, зелень та огірок, а тоді - майонез та сіль. Все добре перемішати.

 

Наповнити білки отриманою начинкою.

Зверху фаршировані яйця треба прикрасити кукурудзою

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook