Бюджетна смакота: домашні рогалики на смальці за 30 хв (РЕЦЕПТ)

Начинку можна обрати на свій смак - тут ніяких заборон чи особливих побажань немає

Домашні запашні рогалики, приготовані на смальці замість масла чи олії, — це справжня радість для шлунку!

Для начинки можна взяти будь-яке варення, повидло, шоколад чи згущене молоко. Абощо.

Ніжне тісто, пряний аромат, солодка смачнюча начинка — прекрасний десерт до чаю або кави

 

Інгредієнти:

  • смалець - 200 г
  • сметана - 200 г
  • яйця - 1 шт.
  • цукор - 4 ст.л.
  • цукор ванільний - 20 г
  • борошно пшеничне - 3,5 склянки
  • варення, згущене молоко, повидло, шоколад тощо - для начинки

Приготування:

Беремо смалець кімнатної температури, з’єднуємо зі сметаною, добре перемішуємо. Додаємо яйце, цукор, ванільний цукор і знову добре вимішуємо все.

У готову суміш потроху вводимо просіяне борошно і починаємо замішувати м’яке тісто.

Готове тісто кладемо у холодильник чи інше прохолодне місце на 2 години.

 

Опісля дістаємо його і розкачуємо в круг завтовшки приблизно 2 мм. Розрізаємо його на маленькі трикутнички й робимо рогалики, розмазуючи по тісту начинку не дуже товстим шаром.

Випікаємо наші рогалики на смальці при температурі 180 градусів 25-30 хв. Ще теплі рогалики варто обваляти у цукровій пудрі - буде дуже смачно!

Джерело: shuba

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook