Бюджетна намазка з червоної цибулі на щодень: проста закуска з приємним бонусом

Вона дуже вітамінна

Ця намазка — простий і доступний варіант для щоденних перекусів чи святкового столу. Поєднання маринованої червоної цибулі та консервованого тунця створює насичений смак.

Майонез у рецепті можна замінити на крем-сир, а тунець — на сардини чи скумбрію. Також можна додати зелень чи маслини, пише Шуба.

Інгредієнти:

  • червона цибуля — 250 г
  • оцет винний — 50 мл
  • оливкова олія — 2 ст. л.
  • вода — 100 мл
  • цукор — 2 ст. л.
  • тунець у власному соку — 100 г
  • майонез — 2 ст. л.
  • чорний перець — на смак

Приготування:

  1. Наріж цибулю кільцями, підсмаж на сухій пательні з олією та цукром кілька хвилин.
  2. Додай оцет і воду, тушкуй до випаровування рідини.
  3. Змішай тунець із майонезом та перцем (можна перебити блендером).
  4. Поєднай з цибулею й подавай з хлібом або багетом.

Смачна та проста закуска за лічені хвилини! Бонусом цієї намазки є велика кількість вітамінів, які є у цибулі і тунцю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook