Бутерброди з кабачками: цю намазку будете їсти просто ложками

Такі кабачки, ви ще не їли

Кабачки – овочі, з яких готують сотні страв. Їх і запікають, і консервують, і подають у вигляді оладок тощо. Смачною стравою з кабачків є і намазка. Її треба подавати на рум’яних грінках, які для аромату та пікантності треба змастити часником.

А справжні поціновувачі кабачків можуть їсти цю намазку ложками.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 400-500 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 20 г
  • Плавлений сирок – 90 г
  • Скибочки тостового хліба – 6-8 шт.
  • Часник – 2 зубчик
  • Олія – 1 ст.л

Головку цибулі наріжте дрібним кубиком і підсмажте до легкої золотистості. Додайте у сковорідку терту моркву і пасеруйте до м’якості 3-4 хвилини.

Кабачки також натріть на великій тертці, додайте до овочів. Смажте все на сильному вогні до випаровування овочевого соку. Потім вогонь зменшіть, приправте сіллю, меленим часником і орегано і тушкуйте ще 5 хвилин.

Свіжу зелень наріжте, закиньте до овочів, перемішайте.

М’який плавлений сир натріть на великій тертці і додайте до овочів.

Суміш перемішайте, щоб сир рівномірно розподілився по всій масі. Як тільки сирок розплавиться і перетвориться на вершковий соус, зніміть ємність із плити.

Подавайте намазку з грінками, які попередньо натріть зубчиком часнику.

Кабачково-сирну суміш остудіть, нанесіть на грінки товстим шаром, присипте зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

Джерело: gospodynkа

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook