Буряк по-корейськи (РЕЦЕПТ)

Смачно й дуже бюджетно

Буряк – дуже корисний овоч, який багато хто недооцінює. Приготуйте буряк по цьому рецепту і він стане вашою улюбленою стравою.

Інгредієнти:

  • 2-3 – червоних буряки,
  • 4−5 – зубки часнику
  • 50−75 мл – соняшникової олії
  • 3 ст. л. – оцту 9%
  • 3 ст. л. – цукру
  • сіль – до смаку
  • 10 – волоських горіхів
  • 0,5 ч. л. – перцю чилі
  • чорний мелений перець – на кінчику ножа

Суміш спецій:

  • 1 ч. л. – сушеної петрушки
  • 1 ч. л. – чорного духмяного перцю
  • 1 ч. л. – гвоздики
  • 2 ч. л. – коріандру

Буряк натріть на вузьку терку, додайте подрібнений часник, змелені горіхи, 1 ч. л. суміші приправ, сіль, цукор, оцет, олію, чилі та мелений чорний перець. Все перемішайте руками і дайте настоятися 3−5 годин в прохолодному місці.  

Джерело: fakty

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook