Будинок ветеранів відкриють незабаром у Рівному (ФОТО)

Ремонт приміщення для нього вже завершили

Приміщення на вулиці Гур’єва, 2, яке перебувало в аварійному стані, понад два місяці тому розпочали ремонтувати. За цей час замінили у ньому практично все - штукатурку, електропроводку, комунікації і встановили систему опалення. Адаптували приміщення і для людей з інвалідністю: спеціальні розсувні двері дозволять легко проїхати людям на інвалідних візках.

Ініціаторка створення Будинку ветеранів Вікторія Шинкаренко розповіла:

«Ремонт зробили дуже швидко і якісно. Ми навіть не сподівалися, що будемо мати автономне опалення, адже це - дорого.

 

Тут мають бути тренінгова зала, кімната психолога, дитячий простір і круглий стіл для чаювання».

Нині приміщення Будинку ветеранів - це простір, в якому є місце для мініхостелу, це реконструйовані стіни та додатково укріплені міжповерхові перекриття, нова підлога з пандусами, повністю перероблений санвузол, нові меблі.

«В області у нас є понад 14 тисяч ветеранів. Війна ще не закінчилася. І є багато військових, які не потрапляють під статус ветерана, поки вони на службі.

 

Однак ми допомагатимемо усім, а не лише ветеранам, адже у них є сім’ї, жінки, батьки і діти, які також страждають. Так, переважно, до психолога звертаються саме матері та дружини», - продовжує Вікторія Шинкаренко.

Ремонт Будинку ветеранів ще у липні цього року за сприяння ГО “Рівне Разом” було профінансовано. Керівник цієї організації Віктор Шакирзян повідомив:

«Відкриття Будинку ветеранів відбудеться у неділю, 11 жовтня, о 12 годині. Будемо раді бачити на відкритті всіх: ветеранів, волонтерів, їхні родини, усіх, хто долучився до роботи.

 

Це унікальна подія для Рівного. Військові – це надія і опора нашої країни. І наше місто дуже потребувало місця де, усі люди, які постраждали від війни, зможуть отримати реабілітацію та підтримку».

На відкритті усі охочі зможуть скуштувати справжньої бійцівської кави з кав’ярні на колесах і теж долучитися до допомоги захисникам держави.

*- на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook