Британка помітила особливість українців: дивується нашим стандартам якості

До чого тут величина кубиків у салаті?

Британка під ніком elliesukrainianlife у ТікТок розповідає про своє життя в Україні. Вона заміжня і мешкає у приватному будинку на Одещині.

Цього разу у своєму блозі, який має десятки тисяч підписників з різних країн світу, вона розповіла про високі стандарти якості українців.

Це стосується всього, - каже авторка відео.

І наводить декілька прикладів:

  • Їжа. Коли я тільки приїхала,я відвідувала звичайні супермаркети і купувала все в одному місці. Але потім родичі чоловіка почали говорити, що ці продукти мають надлишок хімії, ненатуральні, шкідливі.

Тому треба йти на базар і купувати натуральі, органічні продукти. Зазвичай це навіть дешевше, або ж за тією ж ціною. Українці зазвичай дуже обізнані щодо місцевих виробників органічної продукції, яких багато. Тож чому цим не користуватися? – розмірковує британка.

Також вона помітила, що коли українці готують, наприклад, салат, для них дуже важливо нарізати інґредієнти однаковими ідеальними кубиками. І в розмові за столом люди часто коментують розмір нарізки в салаті.

  • Одяг. В Англії я могла б піти в магазин у піжамі, - розповідає Еlliе, - і ніхто б на це не звернув увагу. Тут люди думають про те, що вдягнути, значно більше.
  • Автомобілі. В Україні це велика справа! Люди дуже зациклені на тому, який в тебе автомобіль. В Англії – в тебе є авто – чудово. Немає – їздиш потягом. Будь-яке авто: велике, маленьке, дешеве, дороге – немає значення. Тут люди значно більше звертають увагу на марку машини. Це статусна річ.

Наприкінці свого відео блогерка відзначила дійсно високу якість продуктів в Україні. Та розповіла про свого чоловіка-українця.

Він бізнесмен і дуже прискіпливий до дрібниць, - каже вона і запитує, чи це тільки вона таке помітила, чи це дійсна особливість усіх українців?

Відео зібрало сотні коментарів. Ось деякі з них.

 

Максим Иванов

просто ми не настільки багаті, щоб дозволити собі неякісне


Superdetka

Ви так цікаво поглянули на цю ситуацію зі сторони, що мені стало сумно трохи що ми всі заковані у цих стандартах і не можемо розслабитися

 

melnichek

Високі стандарти до обгортки

 

Dima Fedorovych

Англійці відкрили для себе: бабусю в селі і «вийти в люди»

 

ALVOS2024

Ми ніколи цього не мали, тому зараз українці це наздоганяють.

 

 ольга

наші продукти в рази смачніші, сервіс кращий і дешевший в порівнянні з Європою. Зовнішній вигляд, машини- наслідки колоніального минулого. Впевнена, що після перемоги у нас буде багато гостей.

 

Раніше на цю тему ми писали: 

Британка заріклася відвідувати це місце в Україні, але тепер захоплюється ним

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook