Британка помітила особливість українців: дивується нашим стандартам якості

До чого тут величина кубиків у салаті?

Британка під ніком elliesukrainianlife у ТікТок розповідає про своє життя в Україні. Вона заміжня і мешкає у приватному будинку на Одещині.

Цього разу у своєму блозі, який має десятки тисяч підписників з різних країн світу, вона розповіла про високі стандарти якості українців.

Це стосується всього, - каже авторка відео.

І наводить декілька прикладів:

  • Їжа. Коли я тільки приїхала,я відвідувала звичайні супермаркети і купувала все в одному місці. Але потім родичі чоловіка почали говорити, що ці продукти мають надлишок хімії, ненатуральні, шкідливі.

Тому треба йти на базар і купувати натуральі, органічні продукти. Зазвичай це навіть дешевше, або ж за тією ж ціною. Українці зазвичай дуже обізнані щодо місцевих виробників органічної продукції, яких багато. Тож чому цим не користуватися? – розмірковує британка.

Також вона помітила, що коли українці готують, наприклад, салат, для них дуже важливо нарізати інґредієнти однаковими ідеальними кубиками. І в розмові за столом люди часто коментують розмір нарізки в салаті.

  • Одяг. В Англії я могла б піти в магазин у піжамі, - розповідає Еlliе, - і ніхто б на це не звернув увагу. Тут люди думають про те, що вдягнути, значно більше.
  • Автомобілі. В Україні це велика справа! Люди дуже зациклені на тому, який в тебе автомобіль. В Англії – в тебе є авто – чудово. Немає – їздиш потягом. Будь-яке авто: велике, маленьке, дешеве, дороге – немає значення. Тут люди значно більше звертають увагу на марку машини. Це статусна річ.

Наприкінці свого відео блогерка відзначила дійсно високу якість продуктів в Україні. Та розповіла про свого чоловіка-українця.

Він бізнесмен і дуже прискіпливий до дрібниць, - каже вона і запитує, чи це тільки вона таке помітила, чи це дійсна особливість усіх українців?

Відео зібрало сотні коментарів. Ось деякі з них.

 

Максим Иванов

просто ми не настільки багаті, щоб дозволити собі неякісне


Superdetka

Ви так цікаво поглянули на цю ситуацію зі сторони, що мені стало сумно трохи що ми всі заковані у цих стандартах і не можемо розслабитися

 

melnichek

Високі стандарти до обгортки

 

Dima Fedorovych

Англійці відкрили для себе: бабусю в селі і «вийти в люди»

 

ALVOS2024

Ми ніколи цього не мали, тому зараз українці це наздоганяють.

 

 ольга

наші продукти в рази смачніші, сервіс кращий і дешевший в порівнянні з Європою. Зовнішній вигляд, машини- наслідки колоніального минулого. Впевнена, що після перемоги у нас буде багато гостей.

 

Раніше на цю тему ми писали: 

Британка заріклася відвідувати це місце в Україні, але тепер захоплюється ним

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень