Холодний борщ (РЕЦЕПТ)

Смакота і легкість

Гарячі страви – основа харчування кожної людини. Але це не означає, що холодний варіант їжі буде менш корисним і смачним. А приготування холодного борщу не відбере у вас багато часу і не змусить годинами стояти біля плити.

Інгредієнти

Відварений буряк - 3 шт.

Вода газована - 1 л

Яйце варене - 4 шт.

Зелена цибуля - Великий пучок

Кріп - Великий пучок

Свіжі огірки - 300 г

Кефір - 1 кг

Гірчиця (готова) - за смаком

Лимонний сік - 40 мл

Цукор - 1-2 ст.л.

Сіль - за смаком

Чорний перець - за смаком

Для початку необхідно натерти буряк, огірки та яйця на великій терці. Подрібнюємо зелень і додаємо в ємність із натертими інгредієнтами. У готову суміш потрібно додати густий кефір. Перемішуємо. Додаємо газовану воду.
Важливо, щоб і кефір, і вода були з холодильника.
Густоту холодника коригувати за вподобаннями. Додаємо сіль, цукор, лимонний сік, чорний перець і дві столові ложки негострої гірчиці.

Готовому борщу треба дати настоятися приблизно 1 годину в холодильнику.

Прикрасити страву можна половинкою яйця та гілочкою кропу.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: борщ