Холодний борщ (РЕЦЕПТ)
Смакота і легкість
Гарячі страви – основа харчування кожної людини. Але це не означає, що холодний варіант їжі буде менш корисним і смачним. А приготування холодного борщу не відбере у вас багато часу і не змусить годинами стояти біля плити.
Інгредієнти
Відварений буряк - 3 шт.
Вода газована - 1 л
Яйце варене - 4 шт.
Зелена цибуля - Великий пучок
Кріп - Великий пучок
Свіжі огірки - 300 г
Кефір - 1 кг
Гірчиця (готова) - за смаком
Лимонний сік - 40 мл
Цукор - 1-2 ст.л.
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком
Для початку необхідно натерти буряк, огірки та яйця на великій терці. Подрібнюємо зелень і додаємо в ємність із натертими інгредієнтами. У готову суміш потрібно додати густий кефір. Перемішуємо. Додаємо газовану воду.
Важливо, щоб і кефір, і вода були з холодильника.
Густоту холодника коригувати за вподобаннями. Додаємо сіль, цукор, лимонний сік, чорний перець і дві столові ложки негострої гірчиці.
Готовому борщу треба дати настоятися приблизно 1 годину в холодильнику.
Прикрасити страву можна половинкою яйця та гілочкою кропу.
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ