Борошно, окріп і трохи фаршу: неймовірно соковиті бюджетні пиріжки

Їх з’їдять за кілька хвилин

Якщо у вас є низка простих продуктів, то ви можете приготувати пиріжки. Їх миттєво розхапає ваша родина і проситиме добавки.

Для їх приготування потрібно лише відкрити холодильник, взяти прості продукти та швидко приготувати страву. Вийде настільки смачно, що язик можна проковтнути, пише Телеграф.

Інгредієнти:

  • борошно — 380 г
  • сіль — 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст.
  • вода – 650 мл
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • олія – 30 мл
  • цибуля — 3 шт.
  • фарш — 300 г

Змішуємо 320 г борошна із сіллю та цукровим піском.

У сковороду з глибоким дном вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо борошно, замішуємо тісто і викладаємо його в тарілку.

Коли тісто охолоне, висипаємо залишки борошна, розпушувач, олію, вимішуємо руками протягом 7-8 хвилин і залишаємо «відпочити».

Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо в сковороді з олією. Туди ж відправляємо фарш, солимо і смажимо до готовності.

Тісто ділимо на 20 однакових частин, кожну розкочуємо в невеликий коржик. Всередину кожного коржика викладаємо начинку, защипуємо і трохи сплющуємо.

Пиріжки викладаємо в сковороду з олією швом вниз, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків і викладаємо на паперовий рушник, щоб стекла олія.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook