Бежеві джинси — ідеальна альтернатива класичним синім цієї осені (ФОТО)

Цікава стилізація джинсів в повсякденні образи

Цього сезону бежеві джинси стають основним акцентом осіннього гардероба. У цьому році акцент зроблений не лише на нові текстури, а й на різноманітність кольорів. Найпростіший і водночас елегантний варіант — бежеві джинси.

Стилісти та дизайнери готуються до нового буму популярності нейтральних тонів. Хоча нам часто хочеться експериментувати з ширшою палітрою кольорів (поряд із класичним синім денімом), бренди тепер пропонують безліч теплих і м'яких відтінків. Цього сезону в асортименті штанів можна знайти джинси світло-коричневого та масляно-жовтого кольорів, але бежеві залишаться головними фаворитами.

Цей карамельний відтінок можна зустріти на штанах, сукнях і пальтах, а сьогодні його можна носити як частину монохромного образу. Вуличний стиль підтверджує, що бежеві джинси є не лише чудовою альтернативою синьому деніму, а й класичним білим штанам. 

Бежеві джинси стануть вашими основними союзниками при створенні класичних образів і чудово поєднуються з усіма кольорами, що будуть в тренді наступного сезону. Носіть їх з практичними чорними футболками, картатими сорочками, білими блузами та, звісно, улюбленим трикотажем.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook