Просто тане у роті: безе (РЕЦЕПТ)

Інгредієнти:

білки - 4 шт.

цукор - 200 г

дрібка солі

Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.

Бажано використовувати охолоджені білки, тоді вони краще збиваються. 

Потім поступово до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером. Білки разом з цукром збити в густу штивну масу до твердих піків.

Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко. 

Сушити безе в духовці при мінімальній температурі 100 °С протягом 1,5-2 години.Охолоджувати безе краще в духовці.

Безе готове.

 

Смачного!

Джерело: smachno.in.ua

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: яйцябезе