Баварський салат, який «переплюнув» Шубу та Олів’є (РЕЦЕПТ)

Дуже смачно і майже дієтично

Дуже ситний та легкий у приготуванні салат, який сподобається і малим, і великим. Таку страву можна готувати як щодня для сімейного обіду, так і поставити на святковий стіл

Інгредієнти:

  • грудка індички або курки – 200 г
  • твердий сир – 70 г
  • помідори – 150 г
  • житній хліб – 160 г (2 шматочки)
  • спеції та зелень – до смаку

Для соусу:

  • сметана – 1 ст.л.
  • гірчиця – 1 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ч.л.

Приготування:

Хліб натирається часником, нарізається кубиками і підсушується на сухій сковороді або в духовці або мікрохвильовій печі.

Щоб хліб добре просочився, помістіть в поліетиленовий пакет, додайте туди сухий часник і 1 ст.л. оливкової олії. Закрийте пакет і потрясіть трохи, щоб хліб рівномірно просочився часником та олією.

 

Це будуть сухарики для салату.

Філе без шкіри нарізається кубиками або смужками та обсмажується, помішуючи, на сухій сковорідці.

Сир і помідори нарізаємо крупними кубиками і відправляємо у глибоку миску. Зелень можна дрібно посікти.

Всі підготовлені інгредієнти з'єднуємо, додаємо рубану зелень та сіль.

Замішуємо соус і заправляємо салат

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook