Баристи поділилися хитрощами і розповіли, де треба зберігати зерна кави

Щоб кава виходила ароматною і насиченою

Кава – один з найпопулярніших напоїв світу. Кожен має свої секрети її приготування, але є хитрощі, якими діляться баристи.

Перед помелом зерна кави краще охолоджувати.

Це допомагає отримати більш ароматний і смачний напій.

Секрет такого способу приготування кави у тому, що при нижчій температурі частинки зерен краще розподіляються під час помелу. Що нижча температура зерен, то однорідніше і дрібніше їх можна перемолоти. У результаті напій має насичений і вишуканий смак.

До того ж, дрібно змелені й охолоджені зерна дають змогу зварити більше кави з тієї самої кількості сировини, зазначають деякі любителі цього напою.

Тож зберігайте зерна кави у холодильнику герметичному контейнері, аби вона не вбирала сторонні запахи.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook