Баклажани «по-корейськи» на зиму (РЕЦЕПТ)

Закуска виходить дуже смачною, готується просто і без стерилізації

Для всіх шанувальників корейської кухні пропонуємо один з кращих рецептів приготування баклажанів на зиму з корейською морквою.

Інгредієнти:

2 кг - баклажанів;
500 г - моркви;
80 г - солі;
80 г - часнику;
200 мл - оцту (9 %);
200 мл - рослинної олії;
2-3 шт - лаврових листа;
5-7 горошин - чорного перцю;
5-7 горошин - запашного перцю;
30 г - приправи для корейської моркви;
2,5 л - води.

Баклажани нарізаємо невеликими кубиками, моркву натираємо на тертці для корейських салатів, відразу відправляємо в каструлю і заливаємо водою. Додаємо сіль і ставимо на вогонь.

Як тільки вміст каструлі закипить, кладемо лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Вливаємо оцет і варимо під кришкою 5 хвилин. Потім баклажани з морквою відкидаємо на друшляк, щоб з них стекла вся рідина.

У будь-який зручний посуд наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо туди синенькі і моркву. Додаємо подрібнений в блендері часник і приправу для корейської моркви. При постійному помішуванні прогріваємо овочі 5 хвилин. Розкладаємо салат у стерилізовані банки і закатуємо кришками.

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook