Багатьма забутий рецепт, а дарма! Мама такі пиріжки вам точно часто готувала

Їх можете приготувати й ви!

М’які, ніжні і дуже смачні картопляні биточки, або як їх ще називають – зрази. Вони дуже бюджетні і завжди усім смакують.

Інгредієнти:

  • Сир зернистий – 250 г
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Картопля – 250 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Соняшникова олія – для смаження

У тарілку викладаємо сир, розбиваємо яйце та збиваємо за допомогою блендера до однорідної консистенції.

У чисту тарілку викладаємо відварену картоплю, додаємо сіль і розминаємо товкачем.

Викладаємо до картоплі сирну суміш і перемішуємо лопаткою.

Всипаємо борошно і перемішуємо.

Формуємо невеликі коржики і обвалюємо в борошні з усіх боків.

Викладаємо на розігріту сковороду зі олією і обсмажуємо з обох боків на середньому вогні до золотистої скоринки.

Подаємо до столу зі сметанкою і смакуємо.

За бажанням можна додати будь-яку начинку – фарш, лівер, квасолю чи навіть подрібнені сосиски.

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook