«Автарітєти» покарали автомийку за несправний пилосос у Рівному (ВІДЕО)

У спільноті «Rivne_1283» виклали відео з камер спостереження. Тут є екшн і дивна музика з лайкою. Тому відео 18+:

 
 

На автомийці на вулиці Київській сталася така ситуація:

АЗС "Газовик", що на Київській. Хлопці з лісу приїхали помити та пропилососити своє "відро". Після того, як вони почали користуватися пилосмоком, він вийшов з ладу. Підійшов оператор АЗС і пояснив, що апарат вийшов з ладу.

 

Після чого один із цієї гоп-компанії - Віктор Хопта - почав простягати свої копита до працівника АЗС та нищити майно. Працівники викликали ДСО та патрульних (які, до речі, прибули швидше). Хлопців затримали, наразі проводиться слідство, - йдеться у публікації. 

Дійсно. На відео чоловіки заїжджають на автомийку. Розуміють, що пилосос не працює та висловлюють незадоволення сервісом.

Спершу чоловік хапає працівника автомийки та щось йому озвучує.

Потім цей чоловік б’є ногами пилосос. Потім б’є його цеглиною. 

Далі кілька разів замахується на працівника автомийки. Удари не точні, тож сказати, чи він його лупцював, неможливо. Але чітко видно замахи.

І як вишенька на торті – навіщось хитає стола. 

[media=177077][media=177076]

Далі якийсь незрозумілий перфоманс. У відео вище на цьому моменті чутно коментарі ймовірних авторів ролика. Кажуть, що "Рембо" відпочиває.  

Далі приїжджають поліцейські. Як пояснила нам речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко, виклик був у неділю, близько 17 години.

Було повідомлення: пошкодження майна на вулиці Київській.  Заявник повідомив, що пошкодили пилосос і поїхали. Патрульні наздогнали. Виявили чоловіків 1992 і 1996 року народження. Отримали заяву та відібрали пояснення. На водія 1996 року склали протокол за кермування без документів.

Документи передали у міськвідділ поліції. В пресслужбі ГУНП Рівненщини повідомили, що справу не відкривали через відсутність кримінального злочину.

Ймовірно, сторони домовилися між собою.

До слова, у публікації вказані ПІБ і дата народження одного з чоловіків. Google одразу видає публікацію видання "Вголос" про чоловіка з такими ж даними. 

Ми жодним чином не пов'язуємо осіб у публікації та не встановлюємо винних. Оскільки цим має займатися суд і правоохоронні органи. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook